welcome
Log in

I forgot my password

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 29 on Sat Sep 01, 2018 8:59 pm

Разяснение: идея и раздели

Go down

Разяснение: идея и раздели

Post by Veronique Belle on Fri Aug 31, 2018 1:25 pm

welcome


Както най-вероятно сте забелязали, във форума има три отделни раздела и в няколко реда ще се опитаме да обясним каква е цялостната ни идея.
Напоследък се разпространиха доста форуми, който PLOT се развива около една история, било то лично измислена от админите, или взета от филм/сериал/книга. Някак си намираме това за колкото и интересно, толкова и ограничаващо, за това решихме да създадем този вариант на играта.
Действието се развива в три отделни категории:  Ordinary World, Supernatural World & The old world. Във всяка от тях играете с един герой и един лик, но водите паралелно три различни живота. Това ви дава правото да пишете РП във всеки един от световете, като единственото, което трябва да спазвате е характеристиките, които сте дали за героя си, тъй като те са едни и същи за всеки раздел. Повече за отделните светове, може да прочетете по-надолу, а разяснение относно героите и групите в ТАЗИ и ТАЗИ тема.

В случай на възникнали въпроси, не се притеснявайте да се обърнете към администратор!


Last edited by Shortcake. on Fri Aug 31, 2018 2:20 pm; edited 2 times in total
avatar
Veronique Belle

Posts : 26
Join date : 2018-08-28

View user profile

Back to top Go down

Re: Разяснение: идея и раздели

Post by Veronique Belle on Fri Aug 31, 2018 1:57 pm

ordinary world


Това е светът на хората с всичките му положителни и отрицателни страни.
В този раздел героят ви е човек и не притежава никакви свръхестествени дарби и качества. Може да е журналист, писател, адвокат, лекар, сервитьорка, сутеньор, наркодилър или нарко бос...всичко това зависи изцяло от вашето въображение и идеята, която искате да развивате.

В съответният раздел можете да пишете в минало, настояще, бъдеще и, разбира се, GIF & SEMI-PARA. В настоящето няма под категории нито предварително създадени теми. Когато имате някаква дадена идея и другарче, с което ще я развивате, си отворете нова тема и съответно непосредствено преди самият РП пост напишете къде се развива действието ви. В този ред на мисли, няма да ви ограничаваме с един град, щат или дори континент. Сами си преценявате(вие и вашето другарче) дали героите ви са в Ню Йорк, или пък например в Рим.
Идеята е максимално да разпънете идеите си, а ограниченията да са минимални.

Относно това как да напишете героите си има тема разяснения, която ще ви помогне с допълнителна информация.


supernatural world


Това е светът на свръхестествените същества, като разбира се в случай че искате, може да сте и човек, който играе със свърхестествено другарче. Няма да правим отделна тема за расите, тъй като считаме че всички сте достатъчно на "ти" с всичките видове същества. Т.е. няма ограничение относно това какъв вид свръхестествено същество ще сте - вампир, върколак, вещица или пък божество - вие си преценявате.

Подобно на човешкия свят и тук можете да играете в минало, насотяще, бъдеще и GIF & SEMI-PARA, като развитието на действието и създаването на темата пак си остават ваша задача. Няма да ви ограничаваме с някой определен град, развинтете въображението си ако искате заминавайте и за Аляска.


Относно това как да напишете героите си има тема разяснения, която ще ви помогне с допълнителна информация.


the old worldСтарият свят е създаден за онези, които искат да почувстват атмосферата на историята и да създадат персонажи, които да я променят. Имате хиляди пътища пред себе си: можете да бъдете жрица в Делфи в Древна Гърция, или пък принцеса в средновековна армия, а защо пък не войник в Първата световна война или хипи през шейсетте.
Разделът е поделен на три категории, на всяка от тях има пояснителни години, в които може да се развива действието:
Антична история: 10000 г. пр. Хр - 650 г. сл. Хр.
Средновековна и ренесансова епоха - 650 г. сл. Хр - 1750 г. сл. Хр.
Модерна история - 1750 г. сл. Хр- 1999 г. сл. Хр
Не сте длъжни да се съобразявате с историческите събития от периодите, но те могат да са ви от помощ.

Относно това как да напишете героите си има тема разяснения, която ще ви помогне с допълнителна информация.
avatar
Veronique Belle

Posts : 26
Join date : 2018-08-28

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum