welcome
Log in

I forgot my password

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 29 on Sat Sep 01, 2018 8:59 pm

Помощ при писането на герой

Go down

Помощ при писането на герой

Post by Veronique Belle on Fri Aug 31, 2018 2:19 pm

character help


За ваше улеснение създаваме тази тема, в която сме описали в няколко лесни стъпки как да създадете героят си "правилно", така че да е по-лесно не само за вас, но и останалите играчи, с които ще бъдете РП другарчета.

Преди да създадете героя си проверете дали ликът, който искате е свободен. Темата за запазване е тук, а темата със заети тук.
Изберете си група, към която героят ви ще принадлежи. За тази цел хвърлете едно око на тези разяснения и на темата с групите.
След като сте решили към коя група да спада героят ви, е време да го създадете като си направите отделна тема в раздел "Герои.
Както вече пояснихме, играете с един герой в различните раздели, според това в коя група ще принадлежите. Ако сте си избрали да бъдете само в света на хората, то тогава създавате героя си като човек, същото важи и ако сте решили героят ви да бъде само свръхестествено същество, или само част от историческия раздел.
Ако героят ви ще принадлежи към двойна група - например човек и свръхестествено същество - то тогава описвате героя си в два варианта, като препоръчваме основните характеристики да са еднакви. Задължително добавате какво същество е.
И накрая, за най-амбициозните, третата група принадлежи на тези, чийто герои ще играят и в трите раздела на форума. В този случай трябва да опишете героя си по три начина, като съответно задължително добавяте какво същество е, а за историческият отдел напишете в коя епоха ще развивате действието си и от какво потекло е героят ви.

В случай на възникнали въпроси, не се притеснявайте да се обърнете към администратор!

_________________
Like a  flower made of iron

And I, I feel it after midnight, a feelin' that you can't fight, my one, it lingers when we're done - You'll believe God is a woman.
avatar
Veronique Belle

Posts : 26
Join date : 2018-08-28

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum