welcome
Log in

I forgot my password

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 29 on Sat Sep 01, 2018 8:59 pm

Like a flower made of iron.

Go down

Like a flower made of iron.

Post by Veronique Belle on Sat Sep 01, 2018 9:29 am


Veronique Belle
26 y/o | human | journalist | 1-worlder/supernatural/ | fc: hayley atwell
- - - - - - - -

- - - - - - - -

✤ Родена е в Париж, майка й е французойка, баща й англичанин. По-голямата си част от живота прекарва в Париж. На 17г. заминава за Манчестър, Англия, където живее с баба си и дядо си. Следвайки стъпките на дядо си, записва да учи журналистика в местен колеж.
✤ Френското значение на името й "честен", което до голяма степен олицетворява и самата нея. Винаги пряма и истинска, което често й навлича проблеми, най-вече в сферата, в която работи.
✤ Изключително зряла за възрастта си, шегува се че в нея живее душата на възрастна французойка, която обича силно отлежало уиски, млади мъже и хубави романтични романи. Най-често можете да я откриете в ъгъла на някое затънтено кафене с книга пред себе си, или любимият й кожен дневник, с който не се разделя.
✤ Научена е на самостоятелност. Не обича да следва - предпочита да я следват. Изключителен перфекционист, с око за детайлите, които другите често пропускат, може би за това е толкова добра в работата си.
✤ През 2013г., когато е на двадесет и една години, прекарва едно лято в Ню Йорк като студент на разменни начела. Работи за малък вестеник и почасово в антикварна книжарница. По време на престоя си там е нападната и изнасилена от две момчета приблизително на нейната възраст. И до ден днешен не успява да си прости, че не се е защитила, което в последствие я кара да си изкара разрешително за оръжие и понастоящем не излиза от дома си без малък револвер в чантата.
✤ За свръхестественият свят разбира след като се превръща в неволен свидетел на млад вампир хранещ се с човешко момиче. Като човек на фактите първоначално трудно успява да повярва на това, което вижда, но след дълго търсене и разучаване, разбира за всички неразрешени случаи с нападения в странни ситуации, които си седят потънали в прах и полицията не може да направи нищо.
✤ Понастоящем пътува много и рядко се задържа за дълго на едно място. Води лични проучвания на тема "свръхестествени явления" и има намерение да издаде книга с доказателства, че този свят съществува. С тези си действия си навлича доста недоброжелатели.
✤ Има по-малък брат, за който се грижи. Чувства се виновна, защото по време на едно от нейните пътувания той е ухапан от върколак.

_________________
Like a  flower made of iron

And I, I feel it after midnight, a feelin' that you can't fight, my one, it lingers when we're done - You'll believe God is a woman.
avatar
Veronique Belle

Posts : 26
Join date : 2018-08-28

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum