welcome
Log in

I forgot my password

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 29 on Sat Sep 01, 2018 8:59 pm

success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.

Go down

success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.

Post by savannah' on Sun Sep 02, 2018 12:53 pm

savannah johnson
fc: margot robbie |2-worlder

in the ordinary world / 24 / a model
-Савана, почакай – мъжкият вик скоро прерасна в рев, но не успя да изплаши русата жена, която стоеше на ръба на скалата. Краката й бяха боси, а лятната жълта рокля опасваше грациозното й тяло. Приличаше на привидение, единственото човешко в нея бяха поруменелите й страни и искрящи очи. Чувстваше се свободна. На върха на света. Непобедима. Пред нея се ширеше синият океан, който сякаш я приканваше в прегръдките си. Копнееше да усети студената вода да обгръща тялото й, да се остави да бъде понесена от течението, да впери поглед в прекрасното небе  и да забрави коя е и защо е тук. Изпъна ръце настрани, а краката й постепенно загубиха опората си. Щеше да падне. Искаше да падне. И точно когато бе сигурна, че ще се съедини отново с безбрежната шир на океана, нечии силни ръце я сграбчиха и оттласнаха назад върху каменистата земя. Сънят й бе прекъснат, а чувството на меланхолия и пълен покой рязко бе прекъснато и заменено с раздразнение и гняв. Ловко се освободи от ръцете му и се озова на метри от него, а лицето й бе изкривено в разочарована гримаса.
-Защо ме спря?
-Искаш да умреш ли?
-Нямаше да умра, щях само да поплувам малко – на мястото на раздразнението и едва стаения гняв се намести една лукавост. Искаше да го подразни отново, да си поиграе с искреното притеснение, изписало се на изсеченото му лице. Опитваше се да скрие колко бе уплашена действително. Но не от бъдещата смърт, а от факта, че сама я бе пожелала. И в погледа му разбра, че той бе проникнал в мислите й, установявайки истината. Защото много добре знаеше, че тя не може да плува.
След онзи следобед Савана потъна още по-дълбоко в обгърнатото си от мрачни мисли съзнание. Затваряше се по цели дни в апартамента си, не излизаше с приятелите си, не искаше да се среща с друго живо същество. Отказваше всякакви предложения за работа, минаваха месеци без да се качи на подиума или да позволи на някой да я снима. Криеше се като страхливка, отказваше да живее живота, който й бе предоставен. Чувстваше, че й липсва нещо, за да бъде пълноценна и по дяволите, не можеше да разбере откъде се бе появило онова самоунищожително желание да скочи във водата.

->родителите й се починали преди пет години, а сестра й не иска да има нищо общо с нея; двете се различават изключително много по характер и докато Савана е олицетворение на безгрижието и безразсъдството, сестра й Ейми бе човек, който залагаше на безопасното и сигурното.
->работи като модел за малка агенция, но изкарва достатъчно пари, за да живее нормален живот в скромен апартамент с две стаи в Ню Йорк.


in the supernatural world / shapeshifter / 24

Кафявата й муцуна с малки бели петънца по краищата се подаде иззад едно дърво и отново се скри. Не беше безопасно, но любопитството надделя и се приближи до огромно мъжко тяло, легнало на тревата. Виждаше как гърдите му бавно се спускаха и повдигаха, давайки знак, че все още е жив. Може би просто спеше? Големите й лапи стъпваха безшумно и бе подала острите си зъби в готовност, ако бъде нападната. Зелените й очи светеха като изумруди. Когато бе само на сантиметри от него наведе муцуната си и го подуши. Ухаеше добре. На човек. Обиколи го няколко пъти – нямаше оръжие, само раница, захвърлена някъде назад, а лицето му изглеждаше спокойно на лунната светлина. Какво правеше тук сам?
Леко похъркване, почесване с дясната ръка по върха на главата, обръщане настрани. Савана побърза да се скрие отново. Макар да бе безразсъдна, ценеше живота си и не желаеше да поема излишни рискове. Беше го направила един път преди, нямаше да го повтори отново.

->превръща се в пума, но среща особени трудности при трансформациите, в процес на овладяване на способностите си е;
->има голямо семейство, макар винаги да се е чувствала излишната;
Aко е възможно да ми смените името на savannah' и ликът на Margot Robbie :)

_________________
« when you’re suffering, that’s when you’re most real »
avatar
savannah'

Posts : 107
Join date : 2018-09-01

View user profile

Back to top Go down

Re: success is not final, failure is not fatal: it is the courage to continue that counts.

Post by mallory. on Sun Sep 02, 2018 1:04 pm

Добре дошла.

_________________
so frightening, face whitening
Still waiting, hands shaking. these voices, these strange noises they followed me in here

With monsters much bigger than I can control now
avatar
mallory.
Queen Mayhem

Posts : 143
Join date : 2018-08-28

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum