welcome
Log in

I forgot my password

Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 29 on Sat Sep 01, 2018 8:59 pm

the mad king

Go down

the mad king

Post by leviathan; on Sun Sep 02, 2018 6:32 pm

the mad king


Period: Middle ages - circa 1600, France, England

Карл Белами е незаконният син на крал Ансел II Могъщи.
Още на четири годишна възраст, той е изпратен в сиропиталище в Анже, а по-късно, когато навършва десет, заради опасения, че може да научи истината, е изпратен в погранично, на Англия селце и е даден за чирак на местния ковач.
Майсторлъкът му не остава незабелязан, и Карл става известен със своите прочути "черни" мечове извън родината си.  Славата му стига чак до ушите на английския крал, който го  кани за дворцов майтор на остриетата - оферта, която Карл приема с охота.
Известен със своето пламенно чувство за хумор, но и с твърда ръка, на 19 той вече е елитен войн в редиците на английската конница.
Дух от миналото, обаче го настига по пътя му към славата и това да стане дук: прокудената, от Франция, негова дойка пристига в малкия фамилен замък, и в предсмъртния си час му съобщава за произхода му.
Обзет от епичен гняв, Карл решава да седне на френския престол, а съдбата, сякаш е на негова страна: единственият наследник на баща му е недъгавият му син Анри, а самият Ансел Могъщи е в лошо здраве.

_________________
"no one's here to sleep"
Every carpet, every floor,everywhere I look, I fall.Climbing up the walls.I'm climbing up the walls.What goes on behind these doors I'll keep mine and you'll keep yours.We all have our secrets we all have our secrets ♛ by endlesslove.
avatar
leviathan;

Posts : 145
Join date : 2018-09-01

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum