welcome
Log in

I forgot my password

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 29 on Sat Sep 01, 2018 8:59 pm

"In the end I’m always fucking things up."

Go down

"In the end I’m always fucking things up."

Post by Karson Hayes. on Sun Sep 02, 2018 9:06 pmKarson Hayes // 25 // ordinary world (for now)
faceclaim. ben barnes

Карсън Хейз. Момче, което бе познато на полицията, и силуетът му в коридора определено не направи впечатление. Винаги идваше и си отиваше. Приимуществото да си богат, да си известен. Карсън Хейз разполагаше с всичко, не познаваше думата ‘ограничение’ и в резултат на това израсна като разглезено и досадно дете. Имаше пълната свобода да прави каквото пожелае. Никой никога не го попита как е минал денят му в училище, какво е правил след това, къде и с кого е ходил. Важното бе да е вкъщи до единайсет. Всичко останало не интересуваше нито баща му, нито майка му.
Още от ранните си тийнейджърски години Карсън съвсем открито злоупотребяваше с всяко познато вредно вещество и нито майка му, нито баща му имаха нещо против. Самите те бяха твърде млади, когато станаха родители, като никой от тях не бе готов за това, нито имаше представа как да възпитава момчето. Нито пък изгаряха от желание да се научат.
В повечето случаи Тиодор Хейз отсъстваше. В опити да завърши колеж, да получи диплома по медицина, да се издигне в тази среда, а след това и да изгради репутацията на частната си клиника, мъжът бе пропуснал израсването на сина си. Майка му, от друга страна, винаги бе била глезена наследница, имаща себе си за център на Вселената. Едва когато и двамата улегнаха, изпитаха нуждата да направят тази стъпка в живота си, да бъдат родители, ала бе безвъзвратно късно да поправят грешката си, допусната с Карсън, затова и осиновиха момиче.
Макар и да не бе израснал от малък с Фрида, а да бе прекарал едва четири години с нея. Четири години, през които се предполагаше, че посещава колеж. Карсън наистина я приемаше като по-малка сестра и жертваше всичко за нея. Особено когато помежду им нямаше повече от 3-4 години разлика. Тя, единствена, бе разтърсена от убийството на баща им. Макар и приела ролята на скърбяща вдовица, Карсън бе прозрял в погледа на майка си облекчението, че мъжът, който през последните години тровеше живота ѝ, а през цялото време на брака им бе използвал доброто положение и сигурните финансови средства на семейството ѝ, го нямаше.
Тези мисли и още няколко, като тези как няма да е зле управлението да промени малко цветовете на стаите за разпит, се въртяха из главата му, докато очакваше появата на разследващия. Въпреки забраната и предупреждението на дежурния полицай, Карсън запали поредната цигара и димът вече трайно бе попил в стените и дрехите му. Без дори да дръпва от малкото догарящо тяло усещаше никотинът да се натрупва по белите му дробове.
- Господин Хейз, ще ви помоля да загасите цигарата. Предполагам, че знаете, че пушенето на закрити места е забранено.
- Все тая... – отговори без особен интерес към думите на агента. Погледът му се спря върху стройната фигура на русокосия мъж, докато смачкваше фаса върху металната маса с едно присъщо просъскване от негова страна. Да го разпитват за собствения му баща бе нещо, с което не бе свиквнал. Карсън се забъркваше в неприятности почти всеки ден и в повече случаи го разпитваха като обвиняем, не като свидетел.
- Майка ви твърди, че към единайсет часа във вечерта на убийството двамата с баща ви са се скарали. Можете ли да го потвърдите? – попита съвсем сухо мъжа.
- Вижте... Нямам представа какви са им отношенията и нямам желание да се бъркам. Баща ми честно казано не прекарва много време с нас, така че може би трябва да разпитате дали няма някоя любовница. Тя сигурно го познава по-добре от мен, сестра ми или майка ми. Освен това по това време не бях вкъщи.
- А къде бяхте, господин Хейз?
- И спри с тези официални норми. Не си чак толкова велик като си ченге. Пък и не е твоя работа къде съм бил.
Циничността му продължи да саботира разследването. Макар да отказваше да го приеме, Адам твърде много приличаше по характер на баща си и в крайна сметка Стрингър се отказа.

avatar
Karson Hayes.

Posts : 8
Join date : 2018-08-31

View user profile

Back to top Go down

Re: "In the end I’m always fucking things up."

Post by mallory. on Sun Sep 02, 2018 9:06 pm

Welcome <3

_________________
so frightening, face whitening
Still waiting, hands shaking. these voices, these strange noises they followed me in here

With monsters much bigger than I can control now
avatar
mallory.
Queen Mayhem

Posts : 143
Join date : 2018-08-28

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum