welcome
Log in

I forgot my password

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 29 on Sat Sep 01, 2018 8:59 pm

We’ve all got a monster inside of us, and we’re all responsible for what it does when we let it out.

Go down

We’ve all got a monster inside of us, and we’re all responsible for what it does when we let it out.

Post by Nico P. on Sun Sep 02, 2018 9:19 pm


Nicolas 'Nico' Phillips
32 y/o | 3-worlder | college history professor/human with gift | fc: Ricky Whittle

Нико е потомък на древно семейство, което от поколения назад предава дарбите си на следващите наследници. Роден е под "щастлива звезда", поне така твърдят всички в семейството му, тъй като още от дете се слави с бърза като бръснач мисъл и упорство, което на моменти граничи с чист детски инат. Това, обаче му помага бързо да овладее силите си и с времето ги усъвършенства успешно.
Притежава дарбата да манипулира човешкият ум, както и този на някои свръхестествени същества. Внедрява мисли, които не са били там и спомени, които никога не са били реалност.
Живее във Франция през по-голямата част от живота си, пътувайки от град на град заедно с родителите си. През живота си не е стъпвал в гимназия, тъй като честото им пътуване не му позволява, за сметка на това майка му е перфектният "частен учител" и му дава нужните знания, така че да си извоюва дипломата за средно образование. По-късно се отделя от семейството си и записва да учи в частен колеж в Лондон, където завършва катедрата по история.
Понастоящем работи като лектор по история, което му помага да пътува из различни университети.

Нико е като дъжд в летен ден - връхлита изненадващо и от никъде. Обикновено е ведър, усмихнат, отзивчив, а ако те познава добре дори малко по детски забавен, но има и своите моменти, когато не желае да разговаря с никого или да има нещо общо със света. Способен е да си изкарва гнева върху другите, без значение кой е обектът на лошото му настроение. Тъй като не се задържа за дълго на едно място, обикновено не е особено социален.Nicolas 'Nico' Phillips
32 y/o | 3 - worlder - ancient(1600s)  | prince | fc: Ricky Whittle

Никълъс е най-големият от седмината сина на лорд Матрел. Поколението, уви, не можеше да се похвали с множество породисти мъжкари. Три от момчетата почти се изравняваха по умствени способности със селския идиот, двама бяха решили, че предпочитат заточение в Нощния страж, отколкото да бъдат известни като наследници на лорда, а последния бе едва сополиво пеленаче, но очакванията за него бяха сходни с гореспоменатите пет случая. Лордът, сприхаво старче с вечен мерак да се навре под нечия фуста, презираше откровено първородния си, но за това и Никълъс имаше известна вина.
Бе се родил в нощта на Аленото небе, сиреч затъмнението, което бе дало повод на мнозина да смятат, че младият наследник го очакват велики дела. И вероятно не бяха далеч от истината. Все пак с характер като този, дори съдбата срещаше известни спънки.
Никълъс бе инатлив още от хлапе. В деня на появата си на бял свят бе проявил своето, вечно противоречащо на обществените норми и догми, мнение, раждайки се с краката напред.
Вероятно, ще трябва да споменем, че невръстния лорд Мартел имаше завидно криминално минало, заченато още от ранна детска възраст, когато той най-нахално си позволяваше да се промъква в хлебарницата, за да се сдобие с поредните няколко геврека, които чиракът на хлебаря заплащаше с дузина шамари.
По-късно гевреците станаха стрели, стрелите - мечове, а за тези мечове бяха нужни войници. Едва на седемнадесет, с малобройната си армия, Никълъс бе успял се сдобие с бойна слава, а той и с първия, но не и последния си белег.
Лорд Матрел гледаше от високо на сина си, защото самия той не бе брилянтен пълководец, нито пък добър войник, но бе самолюбив и надменен. В стройният, тъмнокос младеж, одрал кожата на досадната му, дърта, бъбрива съпруга, владетелят виждаше угроза, която някой ден вероятно щеше да го посече в съня му, за да докопа престола.
Уви, Никълъс нямаше подобни низки намерения - за него някакъв си прогнил, резбован стол с мека кадифена облегалка съвсем не можеше да препокрие в съзнанието му представата за понятието "власт".
Шеговитият му, пламенен нрав се харесваше на масите, най-вече защото той бе антипод на баща си. Вместо дългите, религиозни процесии, заемащи неделното утро, Никълъс организираше пищен пир. За сметка на военната служба, той организираше турнири.
Година-две потърпя лордът подобни кощунства отстрана на първородният си и реши да вземе драстични мерки, които в очите на останалия свят изглеждаха варварски. С декрет той се отрече публично от сина си, на което младежът отвърна с въстание, което възпламени застиналата от векове провинция и стигна чак до ушите на краля...


Last edited by Nico P. on Sun Sep 02, 2018 9:28 pm; edited 1 time in total
avatar
Nico P.

Posts : 88
Join date : 2018-09-02

View user profile

Back to top Go down

Re: We’ve all got a monster inside of us, and we’re all responsible for what it does when we let it out.

Post by mallory. on Sun Sep 02, 2018 9:21 pm

Добре дошъл!

_________________
so frightening, face whitening
Still waiting, hands shaking. these voices, these strange noises they followed me in here

With monsters much bigger than I can control now
avatar
mallory.
Queen Mayhem

Posts : 143
Join date : 2018-08-28

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum