welcome
Log in

I forgot my password

Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 29 on Sat Sep 01, 2018 8:59 pm

И.В.

Go down

И.В.

Post by И.В. on Mon Sep 03, 2018 3:45 am

In The Ordinary World / 27 / PR

Ивон Владимирова

Най - общо казано Ивон е млада, красива и успяла...
Или поне такова усещане създава у мъжете, които я познават и са имали възможността да се докоснат до нея (а и не само). В почти всички останали, тя буди единствено и само завист, умело облечена в думата приятелство. Макар и студена като вид и поведение, Ивон има доста приятелки сред нежната половина на населението, основно заради социалния й статус. Освен че притежава собствена PR агенция, която управлява успешно, вече цели две години, Ивон е омъжена за един от най - влиятелните мъже на Русия. Запознава се с него в Йейлският университет, когато той е последна година студент, а тя едва сега стартира образованието си в един от най - престижните икономически университети в целия свят. Връзката им изглежда съвсем логична. И двамата са изключително амбициозни и прагматични, освен това и двамата са руснаци, което ги сближава допълнително, макар че като изключим изброените не ги свързва почти нищо друго. Алексей е именит наследник на стара руска фамилия, с изключителни позиции на икономическата сцена в Русия. Семейството му управлява парите на руските олигарси, в продължение на десетилетия. Те са монополисти, в своята област и се ползват с доверието и протекцията на видни политици, хора от бизнеса и самата държава. От друга страна социалния статус на Ивон преди да се омъжи, е доста по - скромен. Ражда се в семейството на лекар и учителка. И двамата амбициозни и решени да дадат най - добрия възможен старт на единствената си наследница и тя не ги разочарова ни най - малко. Отличничка през всички години на обучението си, Ивон без проблем получава стипендия и заминава за Щатите, където вече стана ясно среща и бъдещия си съпруг.
В първите години на връзката им тя е доста динамична, понеже веднага след завършването си, Алексей се връща в родината си и поема юздите на семейния "бизнес", но и е лудо влюбен в нашето момиче, затова не се отказва и няколко години по - късно на дипломирането на Ивон, той й предлага брак. Тя приема! Алексей е правилния избор, който бързо я изстрелва няколко стъпала по - нагоре в йерархията и тя получава заедно с него един много по - добре устроен и спокоен живот.
В началото семейството на Алексей я приема резервирано, тъй като тя не е една от тях, но в последствие Ивон успява да си извоюва полагащото й се място сред висшето общество на Русия и те вече дишат по - спокойно в нейно присъствие. Кръга й от познати и приятели се подменя много бързо и в настоящето, тя не е запазила почти никакви отношения и връзки с предишния си свят. Рядко общува дори с родителите си, защото й отнема твърде много време да е съпруга на Алексей Владимиров и едновременно с това, да управлява своя собствена агенция. Не й се налага да го прави, но Ивон е прекалено амбициозна, за да остави ярката личност на съпруга й да я засенчи.

Ако е възможно искам да ползвам лика на Natalie Dormer
avatar
И.В.

Posts : 7
Join date : 2018-09-03

View user profile

Back to top Go down

Re: И.В.

Post by mallory. on Mon Sep 03, 2018 7:03 am

Добре дошла!

_________________
so frightening, face whitening
Still waiting, hands shaking. these voices, these strange noises they followed me in here

With monsters much bigger than I can control now
avatar
mallory.
Queen Mayhem

Posts : 143
Join date : 2018-08-28

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum