welcome
Log in

I forgot my password

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 29 on Sat Sep 01, 2018 8:59 pm

I close deals in heels.

Go down

I close deals in heels.

Post by Angella Rylee. on Fri Sep 07, 2018 9:54 pm

Angella Rylee // 21fc. Vanessa Morgan
trickster/con-artistsupernatural + ordinary world
"Somewhere out there is an 8-year-old girl dreaming of becoming a criminal. Do this for her."
Родена съм по времето, в което баща ми е бил в затвора, тикнат там от майка ми. Никога не е бил константа в живота ми, дори не съм сигурна, че знае за съществуването ми. Двамата споделяха особена връзка; наситена със страст и прехвърчащи искри, но и отровена от егоцентризма им. Предполагам, че това е единствената форма на любов, която двама престъпници биха познавали.
Бях на три, когато полицията залови майка ми, след сътрудничеството на баща ми, което със сигурност смъкна част от присъдата му и го превърна отново в свободен гражданин след година или две.
Всичко това са просто факти. Първите петнадесет години от живота ми бяха скучни, обикновени. По нищо не се различаваха от тези на останалите деца. На пет открих интереса си към рисуването. На шест близката приятелка на майка ми, която се грижеше за мен, забеляза таланта ми. На десет започнах да проявявам буйния си характер, заради който често ми казваха, че приличам на нея, майка ми. На дванадесет започнах да не се прибирам всяка вечер у дома. На петнадесет майка ми излезе от затвора и първата ѝ работа бе да ме открие. По това време вече бях усвоила ловкостта на джебчия, а тя бе горда, но и в същото време разочарована. Каза ми, че ние не сме създадени да бъдем някакви си дребни престъпници. Още тогава ме въведе в своя изискан свят на забранени удоволствия.
Майка ми имаше връзки с най-опасните и влиятелни хора в индустрията. Те идваха при нея, когато се нуждаеха от чертеж на всички малки входове и изходи на всяка сграда, в която се помещаваше нещо ценно. Един от старите ѝ любовници познаваше тънкостите на охраняемите системи или по-скоро слабостите им. На пръв поглед изглеждаше сякаш работеше сама, ала имаше цяла армия зад себе си. Бе кралицата на обирите, а аз - нейното протеже. Казваше, че всичко, което бе постигнала, аз можех да удвоя. И бе права. Нейните познания се ограничаваха до чертежите. Аз съумявах да пресъздам дизайна на всяко бижу само след един поглед. Рисувах картини с дарбата на Да Винчи или Микеланджело. Научи ме как да разговарям с потенциални клиенти, как да използвам силите и слабостите на тялото си. Ако някога сте мислили, че живота на престъпниците е лесен, не е. Не и моят. Но си струваше.
За съжаление, майка ми загина преди 3 години. Взрив. Някой го наричат терористичен акт или нещастен случай. Аз подозирам, че е дело на баща ми. Винаги съм знаела, че рано или късно единият ще убие другият.
Сега всичко, което някога ѝ принадлежеше, е мое.
ordinary world: В обикновеният свят Анджела е второ поколение измамница, търсена за поне една дузина кражби на бижута, картини и други скъпоценности. До преди 3 години работи в екип с майка си и нейните познати, ала след смъртта ѝ по-голяма част от тях са се покрили, оставяйки я да се справя сама, като през последната една година тя упорито работи над сформирането на свой екип.
supernatural world: В свръхестествения свят Анджела е второ поколение трисктер.  Използва дарбата си за незаконни цели, но и за забавление. По принцип заредена с нестихващо добро настроение и дяволитост, девойката притежава опасен чар, който често въвлича всекиго в неприятности.
She smiled, and showed them the meaning of danger.

_________________
call me a thief.
there's been a robbery; i left with his heart, tore it apart, made no apologies.
avatar
Angella Rylee.

Posts : 1
Join date : 2018-09-07

View user profile

Back to top Go down

Re: I close deals in heels.

Post by mallory. on Sat Sep 08, 2018 7:46 am

Welcome!

_________________
so frightening, face whitening
Still waiting, hands shaking. these voices, these strange noises they followed me in here

With monsters much bigger than I can control now
avatar
mallory.
Queen Mayhem

Posts : 143
Join date : 2018-08-28

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum