welcome
Log in

I forgot my password

Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 29 on Sat Sep 01, 2018 8:59 pm

- You can be sick, I'll be nasty 'cause sometimes it's more fun to fight. -

Go down

- You can be sick, I'll be nasty 'cause sometimes it's more fun to fight. -

Post by •shiftless• on Sat Sep 08, 2018 1:00 am

Fc: Halsey
~~~~~~~
Ruby Kim Addams //23 y.o //hooker // ordinary world


Прибра се в полусрутената къщурка, която наричаше свой дом, и легна на счупеното изгнило и уморено от времето легло. Наричаше тази мизерия свой дом, защото ако не друго, то поне си беше неин. Тук намираше утеха късно вечер, изтощена от трудните си дни на работа и тежкия си живот като цяло. Вече осма година се повтаряше все същата мизерия, все същият фалш. Излизаше рано сутрин, в повечето случаи гладна, след което служеше като евтин обект за задоволяване на сексуалните нужди на всякакви мъже. Получаваше символично  заплащане за това, че продаваше тялото си. Евентуално успяваше да си купи хляб, ако имаше късмет и денят бе оползотворен качествено, можеше и да си позволи цигара или две. А когато не се чувстваше достойна да се храни, просто отиваше в някой мръсен квартален бар и водеше дълбоки разговори с чашата водка. Водката сякаш слушаше много повече от всички хора, гледащи на Руби с насмешка.
Искаше да избяга. Да отиде някъде далеч. Но не можеше. Дължеше ужасно много пари, а и сводникът и би я убил, ако го направи. Беше като птичка в кафез, нямаше никакво право на свободна воля. Просто искаше малко пари, но достатъчно, за да успее да свърже двата края някак си, вкусна храна на масата си и нечия любов. Цял живот бе третирана като играчка в най-добрия случай; по-скоро като нещо недостойно за любов, нещо мръсно, чието място не бе на този свят.
Светът не беше създаден за нея. И тя не беше създадена за света. Затова просто и се искаше да затвори очи и да не може да ги отвори отново никога повече.
Но в същото време искаше да види слънцето отново. И единствената крехка надежда я крепеше цяла. Строшена, ужулена, наранена, но някак цяла. Магически крепейки се.

~~~

Wendy Leigh Dawn // N.A. // mage // supernatural world


Многозначителен поглед се втренчи в нея, докато сресваше косата си.
- Мислиш ли, че ще стане? - побелелите коси на жената срещу нея се вееха от лекия ветрец, който се прокрадваше между тях. Силуетът и трудно се различаваше и забелязваше заради почти непрогледния мрак, в който бе потънала гората.
- Разбира се. Да не съм вещица от вчера? - самодоволството ясно се изписваше на лицето на Уенди. - Имай вяра в мен!
Книгата със заклинания бе разтворена и стоеше небрежно захвърлена на земята. Синьокосата магьосница седна по турски и прелисти страниците, огледа внимателно съдържанието и примига няколкократно.
- Това трябва да е!
Направи грациозно движение с лявата си ръка, а лилаво-сини искри се разпръснаха навсякъде, докато от устата и излизаха различни странни думи.
- А сигурна ли си, че го произнасяш правилно? - недоволството и недоверието блестяха в очите на старата жена. - Мисля, че сбърка думата 'младини' с 'дълбин...
Дори не успя да довърши. Реката преля от коритото си и водовъртеж отнесе старицата най-вероятно на някакви дълбини.
- Опс... - невинно се ухили тя. Искрено непохватна вещица.

~~~

Aurora May Tracey // 23 y.o. // princess // ancient world


- Не искам да съм принцеса, тате, не искам!! - малката Аурора крещеше и се тръшкаше. Как мразеше знатния си род. Искаше и се да беше от обикновено семейство, без да има някакъв знаменит произход. Целият и живот търпеше лишения и ограничения, а уж богатите си имаха всичко. Истината е, че богатите си нямаха нищичко. Да си богат беше скучно, глупаво и безсмислено. Всеки те командва, не ти се позволява това и онова. Не можеш да ядеш това, което ти е вкусно, защото пазиш фигура. Не можеш да носиш широки дрехи, а само корсети, спиращи притока на кръв в гръдния ти кош. Не можеш да имаш приятели, а само да се познаваш с децата на други благородници. Не можеш да обичаш, а ти нареждаха за кого да се ожениш.
- Ще заемеш престола, без значение от това дали искаш, или не. Ще се ожениш за него, когато навършиш възрастта, и това не подлежи на оспорване. Ясно?
Сълзи се стекоха от кристалните очи на красавицата. Короната бе тежка, грозна и мръсна.
- Но аз не искам....
- С времето ще осъзнаеш, че тези твои моментни чувства са нещо, което не трябва да ти влияе. Когато се качиш на престола, ще се научиш на хладнокръвие и ще осъзнаеш каква власт държиш в ръцете си.
Разбира се, това се случи. С годините принцесата осъзнаваше, че не бе толкова ужасно да я галят с перце и да и носят храната на сребърен поднос. Осъзна, че властта е ключова за оцеляването, че парите и златото са основна ценност в живота. Беше сама, защото предполагаемият и годеник бе намерил смъртта си по трагикомичен начин, което допълнително оформяше характера и на каменна и непреклонна царица на хаоса. Обичаше да и се подчиняват и нещата да се случват по нейния начин. Нямаше и спомен от наивното дете, което се бунтуваше срещу всичко.
Сега Аурора бе станала точно като останалите.

~~~
Laura Estelle Song // 23 y.o. // a weird mixture between those 3 that always pops up at a bad time

Добре, това беше неловко. Лаура се огледа и направи бърза справка на това, което се намираше около нея. Явно това беше един от онези моменти, в които се появяваше от нищото насред суматоха, предизвиквайки объркани изражения да се изпишат на лицата на хората около нея.
- Предполагам е време да се прибирам, знам ли.. - затвори очи и щракна с пръсти. Мразеше тези моменти, в които се явяваше там, където не трябва. Предпочиташе да си стои затворена в черупката, наречена тяло, и да кротува, защото поне там никой не и правеше проблеми. Далеч от негативното на целия свят, далеч от всичко и всички, далеч от неудобството на това да бъдеш просто досадна пречка в неловки моменти. Присъствието и никога не предизвикваше позитивни емоции и отзиви у околните, без значение от това в коя вселена се пръкваше. Единствено пораждаше неудобни въпроси без отговор, след което бързаше да се скрие обратно там, където принадлежи.

~~~~~~~~
//a short summary//
Във всеки свят героинята има различна самоличност. В обикновения свят тя работи като проститутка, в свръхестествения е непохватна магьосница, която винаги обърква всичко. В древния свят е принцеса, която управлява сама. Има четвърта самоличност, породена от неуспешно заклинание, направено в свръхестествения свят. Това е нещо като нейната истинска същност, която се явява като събирателен образ на другите три. Има спомените на всички, но предпочита да стои затворена в тялото си, макар много често да излиза на повърхността в различни ситуации. ~


Last edited by •shiftless• on Sun Sep 09, 2018 1:22 pm; edited 1 time in total
avatar
•shiftless•

Posts : 2
Join date : 2018-09-07

View user profile

Back to top Go down

Re: - You can be sick, I'll be nasty 'cause sometimes it's more fun to fight. -

Post by mallory. on Sat Sep 08, 2018 7:47 am

Welcome!

_________________
so frightening, face whitening
Still waiting, hands shaking. these voices, these strange noises they followed me in here

With monsters much bigger than I can control now
avatar
mallory.
Queen Mayhem

Posts : 143
Join date : 2018-08-28

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum